Drumetie

Prin drumeție noi înțelegem călătorie efectuată de obicei pe jos și în scop turistic.


Spre norocul nostru România este extrem de ofertantă atunci când vine vorba de vizitarea unei anumite zone. Relieful României se caracterizează printr-o mare diversitate și complexitate. Din întreaga suprafață a României, 28% este ocupată de munți (peste 800 m altitudine), 42% de dealuri și podișuri (200–800 m altitudine) și 30% de câmpii (sub 200 m altitudine).


Știm cât de importantă este pentru tine atât libertatea de mișcarea, cât și siguranța. De aceea, alegem trasee montane și nu numai , de diferite grade de dificultate în orice zonă de la noi din țară.

Din oferta noastră poți alege:
Ture de relaxare – sunt acele evenimente în care nu vom pune accent pe traseu ci pe zona aleasă. Sunt turele în care vom putea să ne relaxăm în hamac, pe marginea unui ponton sau pe o zonă cu o priveliște care îți taie răsuflarea (distanță de parcurs de la 0 km la 10 km)


Ture ușoare – destinate persoanelor fără experiență, unde poate participa oricine indiferent de experiență sau pregătire fizică. În aceste evenimente ne vom concentra atât pe traseu cât și pe socializare și buna dispoziție. Nu există zone expuse sau dificile! (distanță parcursă de la 5 km – 15 km)

Ture medii – destinate persoanelor cu o anumită experiență montană și pregătire fizică medie. În aceste evenimente ne vom concentra pe traseu, pe care pot apărea zone și pasaje cu o anumită expunere, accentul pe buna dispoziție și socializarea se va pune doar în pauze și la sfârșitul traseului ( distanță parcurs de la 10 km-25 km)


Ture de anduranță – destinate persoanelor cu o anumită experiență montană dar cu o condiție fizică bună și foarte bună. Sunt acele trasee la care atunci când te gândești îți provoacă o anumită emoție. Predonimă parcurgerea de pasajele cu expunere, de cele mai multe ori sunt trasee dotate cu cablu metalic iar atenția este îndreptată stric pe parcurgerea traseului (distanță de parcurs +20 km)


Ture de alpinism – doar la cerere!

Mai multe informații despre evenimentele noastre viitoare găsiți aici.